Het Boshuis

Trek je terug en geniet van serene rust. Boshuis Havestedt gunt je privacy, een plek voor jezelf om tot rust te komen. Op nog geen steenworp loop je de natuur in en heb je even helemaal tijd voor jezelf. Je bevindt je in een natuurgebied. Geniet van je bakje koffie bij de vroege ochtendzon of van je drankje op een mooie avond onder de sterren. De openheid en ruimte die je buiten ervaart, voel je binnen in het verblijf terug. De open ruimte, vele ramen en uitzicht op het eigen bosterrein geeft je een gevoel van vrijheid.

Het boshuis ligt, zoals het adres al verklapt, in het natuurgebied Vijftig Bunder. Vijftig Bunder is een natuurgebied 75 hectare en ligt tussen de Hondsrug en de Drentsche Aa. Het natuurgebied valt onder het Drentsche Aa-gebied. Via een smalle strook bos is de Vijftig Bunder verbonden met het Noordlaarderbos. Een sprookjesbos! 

Je loopt dus zo de natuur in! Het gebied ontdek je door de talloze wandel- en fietsroutes. 

Klik hier en ontdek de natuur rondom het boshuis.

Slapen

Hoewel Boshuis Havestedt een huis is voor max. 6 personen, bieden we flexibiliteit bij het slapen. Zo hoef je niet direct bij elkaar in bed te kruipen en heb je meer privacy. 

In het huis zijn er 4 slaapkamers aanwezig:

  • Begane grond: 1 slaapkamer met een twee persoonsbed
  • Eerste verdieping: 3 slaapkamers met allen een twee persoonsbed
  • Op één van de bovenste slaapkamers is er ook een kinderbedje* aanwezig. 

Bedlinnen en handdoeken zijn altijd inclusief. De bedden worden opgemaakt, halen jullie bij vertrek het beddengoed er weer af? 

*Zelf beddengoed meenemen voor het kinderbedje.

Nu boeken

Eten & Drinken

In de moderne keuken vind je vrijwel alles wat je nodig bent tijdens je verblijf:

  • Oven
  • Koffiezetapparaat (filterkoffie)
  • Nespresso apparaat
  • Waterkoker
  • Vaatwasser
  • Koel/vrieskast
  • Keukenlinnen

De basisdingen zoals afwasmiddel, thee, koffie, suiker, melk, zout, peper, wc-papier en vaatwastabletten staan ook voor je klaar. Het soort zaken die je altijd mist als je even weggaat.

Niet voor een lange periode, maar zeker genoeg om de boel even op te starten.

Ervaar het bos van binnenuit.

TV & Internet

Hoewel je middenin de natuur zit, zijn de moderne faciliteiten ook binnen handbereik. 

Er is WiFi, een 43” televisie met Nederlandse kanalen en heb je toegang tot je eigen Netflix of andere bekende streamingdiensten accounts middels Smart TV en apps.

Nu boeken

Het schitterende huisje ligt een een prachtig rustgevend natuurgebied Het huis was boven verwachting. Met stijl ingericht, aan veel spullen is gedacht. Knus. De hottub maakte af.

Nieske, mei '23